Spas od vrućina Milica Gacin ovih dana pronalazi uz reku Savu, gde se tokom letnjih dana u Beogradu najčešće opušta.

Pored toga koliko joj prijaju momenti relaksacije, na fotografijama nije prošlo neopaženo ni to da voditeljkin zdrav način života i te kako daje rezultate.

U prvom planu bile su njene izvajane noge, a Miličini pratioci pohvalili su njenu liniju i naglasili da im se posebno dopada što voditeljka neguje prirodan izgled, i što je, prema mišljenju mnogih, prava dama sa stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica" jednom prilikom je otkrila da vitko telo duguje pre svega genetici, ali i jednoj navici za koju je s godinama uvidela da joj izuzetno prija, a uz to se odrazila i na njen izgled.

Foto: Milena Anđela

 

"Ovo su moje nabolje godine. A dobar izgled je splet različitih okolnosti: genetika i neke stare navike za koje nisam ni bila svesna da su dobre. Nemam višak kilograma, koža ne visi, nisam tmurna i mračna u svojim mislima... Mislim da je i to vrlo važno. A dobra navika je to što oduvek pijem samo vodu i pre nego što je voda postala najvažnije piće. Uvek sam pila mnogo vode. Nisam ni bila svesna da je to toliko važno", rekla je svojevremeno Milica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Ona je prošle godine počela redovno i da vežba, a tom prilikom opisala je kakve treninge praktikuje.

"Klasičan funkcionalan trening snage. Išla sam u teretanu, ali sada sve radim kod kuće, kupila sam tegiće, trake", rekla je voditeljka.

Pored zategnutog tela, ona može da se pohvali i negovanom kožom.

"Idem kod dermatologa. Ona brine o meni. Dogovorile smo se: ja ne želim da izgledam kao drugarice moje ćerke, već želim da izgledam najbolje moguće u skladu sa svojim godinama. Zato ne preterujemo, meni je u redu da se moje bore vide. Ne želim lice od 16 godina. Radila sam mezoterapiju, razne prirodne tretmane, potpuno se prepustim svojoj doktorki, ona je dermatolog i ja sam sigurna u njenim rukama", zaključila je tada.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".