Sada je odlučio da se osvrne na temu trougla između Dalile i Dejana Dragojevića i Filipa Cara. 

Već par dana bračni par Dragojević ne funkcioniše kako treba. Naime, spekuliše se da je za sve to kriv Filip Car koji ima sve prisniji odnos sa udatom Dalilom. Oni su trenutno zajedno u izolaciji, a za to vreme ona nema skoro nikakav kontakt sa Dejanom. 

Car je iskoristio tu situaciju, pa je sinoć priznao simpatije koje oseća prema Dalili.

Zoki Šumadinac je odlučio da prokomentariše ovu temu i dokaže da su osećanja obostrana.

Foto: Instagram printskrin/zoki_sumadinac_

 

- Ah ta ljubav. Dalila je jako zaljubljena u Cara već duže vreme. Još dok sam bio u Beloj kući osećala se privlačnost Dalile prema Caru. Uvek je tražila najbliže mesto na garniturama gde on već sedi. Ja sam skoro uvek sedeo na istom dvosedu gde i Car, jer od samog početka je sam sedeo na dvosedu. Car par dana kasnije je prešao na dvosed ili trosed koji je bio odmah uz dvosed. Dalila je gotovo uvek brže bolje sela na istu garnituru gde sedi i Car i uvek nežnim glasom se obraćala njemu. Jednom mu je rekla jasno i glasno da je ona za njega uvek tu kad mu nešto zatreba. Priznaćete da je malo neobično da udata žena nudi se da se nađe slobodnom dečku.Zbog toga je i prskala od ljubomore na Čaprićku kada se Car okrenuo prema njoj. Moja zapažanja su uvek ispravna i realna - napisao je Zoki Šumadinac na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printskrin/zoki_sumadinac_

 

- Gledam, slušam i ne verujem. Ne znam da li ko može da poveruje. Dalila osula paljbu na Dejana, kako je on nju varao stalno u spoljnom svetu. Pa ljudi ima li ko normalan da poveruje u ove gluposti i izjave degenske. Dragojevići su spavali tri kreveta iza mene i sve se čulo i sve se zna. Svako jutro je ustajo prvi, kuvao je kafidžonku i donosio u krevet. Ona je skoro svaki put spavala duže i kafidžonka se ohladila, pa je Deki kuvao ponovo. Jedno jutro Deki je skuvao Kafidžonku nešto pre 11 sati. Dalila se nije budila do pola jedan, zatim mu je tražila da skuva drugu ali šporet je već bio ugašen. Ona je iz kreveta podivljala i gađala ga nekom njenom igračkom. On se njoj ceo dan izvinjavao trčkarajući za njom. Ne stajem ni na čiju stranu, zabole me piton ali ne podnosim nepravdu i tačka. Dejan od Dalile ne sme da p*ša bukvalno. ova strategija koju ona ima je toliko prozirna i glupa da će na kraju opet kad bude provaljena razvaljivati i bežati odakle su došli - zaključio je Šumadinac.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".