Ona je za hrvatske medije rekla da misli da je njena porodica vršila pritisak da bude izbačena iz ovog šou programa jer je morala da se pojavi na ročištu na sudu u Splitu i u slučaju da se nije pojavila za njom bi bila raspisana međunarodna poternica i mogla je da završi u zatvoru. U "Zadruzi" je bila samo tri nedelje i kaže da bi se rado vratila iako joj nisu sva iskustva pozitivna.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Najgore mi je bilo to što sam bila gladna. Sistem je takav da na početku kupite hranu i morate da je imate i raspodelite je sebi je do kraja ciklusa, ali drugi zadrugari kradu hranu. Takođe sam i neispavana. Spava se od 6 ujutro do 10, a ja na to nisam navikla. Promenio mi se bioritam u tih tri nedelje koliko sam bila u vili. Mnogim zadrugarima je i pao imunitet zbog iscrpljenosti. Čim sam se vratila u Split, kupila sam hrpu vitamina kako bih se oporavila. - ispričala je u intervju za RTL i dodala da je produkcija profesionalna. Kada je izašla iz rijalitija shvatila je da joj nedostaje puno stvari i to najviše odeće koju je ponela u Imaginarijum i uverena je da zna i ko joj je tu odeću otuđio.

Foto: Jutjub printskrin/Goran Todorović Novinar

 

- Želim javno reći da su Irma i Đole najnegativnije osobe u rijalitiju. Mislim da su mi on i Irma uzeli stvari jer kada sam videla da mi nedostaju čak dve vreće, pitala sam ko me je pakovao i rekli su mi da me je pakovao Đole. Irma i Đole nisu rijaliti zvezde, nego rijaliti lopovi - kaže Olja koja je u Hrvatskoj nastupala u šou programu "Večera za 5".

Ona je ispričala i šta joj je ćerka Paula rekla nakon što se vratila kući i kakve su njene reakcije.

- Čule smo se čim sam izašla iz rijalitija i rekla mi je da je istovremeno srećna i tužna. Srećna što možemo normalno da komuniciramo, a tužna jer sam ispala. Prvo što mi je rekla bilo je: "Mama, jako sam ponosna na tebe." Kada su je pitali što misli o mom s*ksi plesu u donjem rublju, rekla je: "To je moja mama, to je za nju samo šou." Paula me jako dobro poznaje i zna da je sve što radim performans - rekla je Olja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".