Sanja, sestra Tanje Bošković, dve godine je mlađa od glumice, ipak kroz život se pokazalo da je dramskoj umetnici njena podrška u najtežim trenucima bila najznačajnija.

Foto: Printskrin/Jutjub/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

Zajedno su odrasle, zajedno učile da kuvaju, jedna za drugu bile su tu kada su stvarale porodicu, a tvrde da se nikada nisu posvađale što im je majka duhovito zamerala.

- Mama je jednom prilikom rekla: "Baš me nervirate što se nikada niste posvađale". Ne znam da li su svi takvi, ali nas dve jesmo - rekla je ranije Sanja, na šta se Tanja nadovezala komentarišući red, rad i disciplinu koja je tokom odrastanja vladala u njihovom domu.

- Uvek je svako znao svoj posao kada smo bile male. To je isto jako važno, da prosto što ona radi bolje uradi ona, a ono što ja radim bolje uradim ja. I to je fantastično, u kujini se to naročito vidi. Sanja pravi kolače najbolje na svetu, ne postoji uopšte neko ko pravi bolje. Neću onda da se petljam.

Foto: Printskrin/Jutjub/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

Za razliku od sestre koja je bila vičnija u pripremi slatkiša Tanja je uvek bolje znala sa šivaćom mašinom te je tako za tri sata osmislila Sanji matursku haljinu i sašila joj je. Anegdotu od toga dana prepričava Sanja kroz osmeh:

Foto: Printskrin/Jutjub/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

- Na brzu brzinu sve pripremamo, dok se ja šminkam Tanja porubljuje dva puna kruga i puši cigaru. U jednom momentu vidim je kako umesto cigarete u usta stavlja iglu. To je bilo potpuno pomračenje mozga - duhovito je ispričala sestra Tanje Bošković, dok je glumica dodala da su uvek u četiri ruke sve brže završavale i sve je u životu teklo lakše jer lepo je imati nekoga svog ko te voli bezuslovno.

BONUS GALERIJA: Tanja Bošković - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".