Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, operisala je nedavno želudac u Turskoj kako bi što pre smršala.

NJen dečko Nenad Macanović Bebica otkrio je da se Kulićeva operisala i da je u dobrom stanju, a nakon njega se oglasila i Marija Kulić koja je otkrila detalje.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora - započela je rijaliti zvezda i nastavila:

Foto: Profimedia/Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane. Hvala - poručila je Marija za Pink.rs.

Foto: Instagram printskrin/miljana_kulic_official

 

 

Ona je sada na Instagramu objavila prvu fotografiju posle operacije i to iz bolničke postelje.

Miksi je prekrila lice rukom dok je ležala na krevetu broj "1", a njeni pratioci su komentarisali kako čekaju da je vide bez tog prikrivanja.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".