Vršilac dužnosti direktora Direkcije za vodne puteve Ivan Đoković, podsetimo, pozvao je prema saznanjima Kurira sveštenika da osvešta zgradu jer se na tom mestu nekada nalazilo Savezno državno tužilaštvo, a baš u njegovoj kancelariji sedeo je tužilac Miloš Minić, koji je osudio čuvenog Dragoljuba Dražu Mihailovića.

Sa ovim postupkom se složio teolog Miloš Stojković i rekao je da su ovakve stvari u hrišćanskom svetu potpuno normalne i da je ovakav predlog Ivana Đokovića potpuno opravdan.

Postoji mnogo alternativnih verzija istine o Dražinom ubistvu, a neki smatraju da njegova duša i dalje živi i uhodi zgradu u Francuskoj ulici gde je navodno Mihailović mučen pre nego što je tajno pogubljen.

Penzionisani vozač u Vladi Srbije, Dušan Vlajković, posvedočio je kako mu je Miloš Minić, glavni tužilac u procesu protiv Generala posvedočio kako je Mihailovićevo telo izmasakrirano i bačeno u kiselinu kako bi bilo uništeno, a da ga je lično ubio Slobodan Penezić Krcun.

Alternativni istoričar Miloslav Samardžić, izneo je brojne teze o brojnim Dražinim dvojnicima koje su pravili Nemci, komunisti, pa i četnici! On takođe tvrdi da je ovaj proces bio samo paravan za ono što se zaista dešavalo. 

Pogledajte ove snimke i napišite nam šta vi mislite o sveštanju zgrade! 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".