Foto: Tanjug/ Sava Radovanović, Arhiv Borbe

Misterije

DRAŽIN DUH UHODI ZGRADU? Nove šokantne teorije (VIDEO)

Izvor: Nportal
|
06.10.2021.
|
09:39

GENERAL i četnički vojvoda Dragoljub Draža Mihailović osuđen je na smrt streljanjem 1946. godine, a danas, vršilac dužnosti direktora Direkcije za vodne puteve Ivan Đoković poziva sveštenika da osvešta zgradu gde je general navodno mučen.

Vršilac dužnosti direktora Direkcije za vodne puteve Ivan Đoković, podsetimo, pozvao je prema saznanjima Kurira sveštenika da osvešta zgradu jer se na tom mestu nekada nalazilo Savezno državno tužilaštvo, a baš u njegovoj kancelariji sedeo je tužilac Miloš Minić, koji je osudio čuvenog Dragoljuba Dražu Mihailovića.

Sa ovim postupkom se složio teolog Miloš Stojković i rekao je da su ovakve stvari u hrišćanskom svetu potpuno normalne i da je ovakav predlog Ivana Đokovića potpuno opravdan.

Postoji mnogo alternativnih verzija istine o Dražinom ubistvu, a neki smatraju da njegova duša i dalje živi i uhodi zgradu u Francuskoj ulici gde je navodno Mihailović mučen pre nego što je tajno pogubljen.

Penzionisani vozač u Vladi Srbije, Dušan Vlajković, posvedočio je kako mu je Miloš Minić, glavni tužilac u procesu protiv Generala posvedočio kako je Mihailovićevo telo izmasakrirano i bačeno u kiselinu kako bi bilo uništeno, a da ga je lično ubio Slobodan Penezić Krcun.

Alternativni istoričar Miloslav Samardžić, izneo je brojne teze o brojnim Dražinim dvojnicima koje su pravili Nemci, komunisti, pa i četnici! On takođe tvrdi da je ovaj proces bio samo paravan za ono što se zaista dešavalo. 

Pogledajte ove snimke i napišite nam šta vi mislite o sveštanju zgrade! 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video