Pevačica je o Jeleni Karleuši u snimku na društvenim mrežama u intervjuu rekla samo najpozitivnije stvari. Oni koji su ovaj snimak pogledali ostali su iznenađeni da neko sa estrade pohvali nekog kao što je ''mala od skandala''

Stoja je istakla da je Jelena potpuno drugačija osoba kad je van scene i na sceni. Na aerodromu se uvek prva javi kada se sretne sa kolegama na aerodromu. 

- Jelena je toliko dobar čovek. Ona je najbolji drug i najbolji čovek na celoj estradi, nećete verovati. Bar za moj pojam. Ovo kažem zaista od srca. Ona je na sceni jedno, a van scene sasvim drugo. Privatno je znam. Kad god se vidimo na aerodromu, ona je ta koja trči da se javi kolegama, da počasti kafom, da pita kako su, jel sve u redu - pričala je Stoja i iznenadila javnost.

Foto: ATA images

 

 

"Stojo, šta ti se desilo", "Ja sam mislio da je ona bar malo pametija" - bili su neki od komentara dok su fanovi JK pohvalili Stojin stav i to što ga je iznela javno.

"Evo, bar neko da kaže istinu", "Bravo Stojo" - pisali su korisnici Instagrama.

Jelena je poznata po tome što vodi ratove sa kolegama. Jedni od njih su Seka Aleksić, Aca Lukas, Dara Bubamara. Najpoznatiji rat koji vodi jesterat sa Cecom Ražnatović. 

Foto: ATA images

 

(24 sedam)

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".