Pop zvezda navodno još od januara mirnim putem pokušava da zajedno sa suprugom prevaziđe sve bračne nesuglasice, a izgleda da od toga i dalje ne odustaje. Kako kaže izvor, njen suprug i ona još uvek nisu potpisali sporazumni razvod, piše Kurir.

- Iako je trebalo da to obave još onda kada je Jelena o tome i zvanično obavestila svoje pratioce na Instagramu, pa i pre toga, iz nekog razloga to je sada više puta odlagano. Niko ne zna pouzdano zašto je tako, ali se pretpostavlja da pokušavaju da reše nesuglasice, dok postoje i oni koji veruju da ipak može doći do pomirenja i da će Karleuša i Tošić odustati od razvoda. Kao što se i više puta pisalo u medijima, oni su i ranije bili na korak od toga da podnesu zahtev, ali ih je uvek nešto sprečavalo u tome - rekao nam je sagovornik.

Foto: Instagram printksrin

 

 

Da se nešto dešava na tom polju, upućuje i činjenica da je Karleuša u poslednje vreme sentimentalna prema bračnim uspomenama. Jedna od njih je i fotografija koja se nedavno pojavila na jednoj od brojnih pevačicinih fan stranica, a na kojoj se ona vidi kako u vreme najveće ljubavi uživa sa Tošićem na bazenu jednog hotela. Ova fotografija joj se svidela i lajkovala ju je. Pored ovog, Jelena je nedavno na svom Instagram storiju objavila i nekoliko fotografija sa venčanja sa Duškom od pre 14 godina, na kojima su se videli i članovi njihovih porodica.

Foto: M.V:/ATA images

 

 

Takođe, pevačicini fanovi su primetili i da ona na nekoliko poslednjih nastupa posebno emotivno peva svoje balade i te pesme kasnije kači na svoje društvene mreže. Tako je u junu, pre nego što je izvela jednu od svojih najemotivnijih pesama "Tihi ubica", na početku pesme tužnim i plačljivim glasom izgovorila "nažalost", što nije deo teksta ove balade.

- "I nažalost... Budim se sama, oči nikog ne traže" - otpevala je tada Karleuša, a niko od prisutnih nije mogao ni da nasluti da je ona tada indirektno opisivala porodičnu dramu koju preživljava, a koja je samo mesec dana kasnije rezultirala njenom objavom o razvodu.

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".