Voditeljka Sanja Marinković aktivna je na društvenim mrežama, a sada je sa svojim pratiocima podelila nekoliko fotografija sa godišnjeg odmora.

Sanja uživa u čarima mora u Crnoj Gori, a društvo joj pravi porodica.

- Ove godine sam ovde sa svojom porodicom i sa prijateljima. Stigao mi je brat iz Londona i njegova devojka, stigla mi je sestra iz Španije. Čak su stigli i moji prijatelji iz Dubaija, oni su u onoj kući pored, tako da nas ima deset - rekla je Sanja u "Premijeri".

 

 

- Nikad nisam bila u fazonu skupoće, ja više volim da bude komforno, da bude lepo i da svi mogu da uživaju. Mi uveče ovde pravimo roštilj za nas deset. Moj brat fantastično kuva. Imamo tu neki mali gliser on stigne pokupi nas, odemo gliserom tu po obali i kupamo se svaki dan na drugoj plaži. Imali smo ceo jedan dan na jahti i stvaro smo se divno proveli. Išli smo na ručkove, u neke vinarije. Ovde ujutru radimo jogu pored bazena svako jutro u osam sati kada dođe instruktor joge. Posle kupanje, imamo tu neku našu plažu gde je baš slatko - rekla je Sanja.

 

 

Sanja je otkrila da je sa svojom sestrom jako bliska i da često na mesečnom nivou idu na putovanja, a kada su je pitali o čemu najčešće razgovaraju, ona je odlučila da bude iskrena i direktna: "o frajerima".

 

 

Sanjina sestru odlučila je da otkrije kada će se pojaviti neko ko će osvojiti Marinkovićkino srce.

- Tražimo Sanji momka, biće, gledamo sad gde je. Možemo zajedno nas dve - rekla je voditeljkina sestra.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".