Reper je za nekretninu u popularnom luksuznom naselju iskeširao oko 200.000 evra. Zgrada se nalazi prekoputa takozvanih bliznakinja, a muzičar uveliko uživa u novom domu.

Foto: Teodora Ćirić

 

Prema rečima izvora "Kurira", on je nekretninu opremio prema poslednjoj modi, a nameštaj nije želeo da uvozi iz inostranstva, nego ga je kupio u Srbiji. Nakon skandala kada je urinirao s Darkom Lazićem na ciriškom aerodromu, muzičar je rešio da se povuče iz javnosti, a u međuvremenu je sebi obezbedio nov krov nad glavom.

- Često ga viđamo. Miran, fin i povučen dečko. Tako bar deluje. Ova zgrada je završena pre nekoliko meseci. Jednom sam ga video kako stoji s nekom ženom ispred zgrade dok je čekala taksi vozilo. Sasvim normalan je komšija. Ne znam na kom je spratu, ali ga srećem. Rekli su mi da je i on kupio nekretninu u našoj zgradi. Znate, ima nekoliko pevača koji ovde iznajmljuju stanove, a hvale se da su ih pazarili. LJudi se služe svim i svačim - rekao je izvor.

foto: Printskrin/Jutjub/Imperia TV

 

Veljković u javnosti ne želi da govori o svom privatnom životu, isključivo s medijima razgovara o muzici i projektima koje radi za estradu. Važi za idola omladine, obožavaju ga zbog stila i načina života koji vodi. Sada je komšija Viki Miljković, Đaniju, Žiki Šarenici, Aleksandri Mladenović i ostalim estradnjacima koji su sebi obezbedili stanove u ovom naselju.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".