Sara Jo ističe da je za nju to bio trenutak slabosti, ali i ono što je morala da uradi.

Foto: ATA images

 

- Zauvek ću biti zahvalna prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje barijere, strahove i da se prepustim tako važnom koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često to predstavlja na potpuno pogrešan način, zastrašujuće i apstraktno. Iako sam dosta čitala o ovoj temi, i ja sam pred sam odlazak kod psihologa (svesno ili nesvesno) doživela to kao znak slabosti. Iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite i da se suočite sa raznim izazovima i preprekama- objasnila je Sara.

Foto: ATA images

 

Kao javna ličnost izložena je i negativnim komentarima, koji nikako nisu zanemarljivi, a pevačica je otkrila kako se nosi sa time. 

- Bude mi žao kada čujem neke kolege tvrde da ih to više ne pogađa i da su se navikli na to. Smatrm da niko ne može da ostane imun na takvu pojavu, koju je bolje definistai kao digitalno nasilje, što ne umanjuje njegovu ozbiljnost ako je digitalno. U pitanju je vrlo kompleksan fenomen, o kome treba da se priča, pogotovo zbog mlađih generacija - kazala je Sara.

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".