Сара Јо истиче да је за њу то био тренутак слабости, али и оно што је морала да уради.

Фото: АТА имагес

 

- Заувек ћу бити захвална пријатељима који су ми помогли да превазиђем своје баријере, страхове и да се препустим тако важном кораку. Све чешће се прича о менталном здрављу, али се такође често то представља на потпуно погрешан начин, застрашујуће и апстрактно. Иако сам доста читала о овој теми, и ја сам пред сам одлазак код психолога (свесно или несвесно) доживела то као знак слабости. Из ове тачке гледишта схватам да је то заправо показатељ унутрашње снаге, жеље и воље да се тргнете, да не животарите и да се суочите са разним изазовима и препрекама- објаснила је Сара.

Фото: АТА имагес

 

Као јавна личност изложена је и негативним коментарима, који никако нису занемарљиви, а певачица је открила како се носи са тиме. 

- Буде ми жао када чујем неке колеге тврде да их то више не погађа и да су се навикли на то. Сматрм да нико не може да остане имун на такву појаву, коју је боље дефинистаи као дигитално насиље, што не умањује његову озбиљност ако је дигитално. У питању је врло комплексан феномен, о коме треба да се прича, поготово због млађих генерација - казала је Сара.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".