Isklesani Novosađanin preko noći je dobio nadimak “četnik maneken” zbog brojnih tetovaža koje je prikazao, a na društvenim mrežama svi masovno dele njegove fotografije, pokušavajući da odgonetnu zašto je jedan mladić na svoje telo stavio i najvećeg svetskog genija Nikolu Teslu, i Mihajla Pupina, i vojvodu Momčila Đujića, i poruku Živojina Mišića, ali i bombu na kolenu.

Momak koji je u žiži pažnje javnosti zove se Nemanja Popov, ima 26 godina i živi u Novom Sadu.

Po njegovom izgledu jasno je da uporno i vredno vežba u teretani i da spartanski vodi računa o ishrani, a za Telegraf otkriva koliko dugo traje njegova sportska priča i kako se obreo u manekenskim vodama.

- Bodi-bildingom se bavim četiri godine, tad sam izašao na prvo takmičenje - kaže Nemanja Popov.

 

 

- Nikad nisam ni čuo ni video Erika; drugar i ja smo se pojavili na reviji zahvaljujući drugarici koja nas je pozvala kad joj je Erik rekao da traži dva-tri malo gabaritnija momka za modele garderobe koje je želeo da prikaže.

Nije, kaže, imao nikakav poseban povod da izađe na reviju.

- Bio sam pozvan, prihvatio sam poziv i hteo sam da probam, što da ne? U formi sam, bio sam na baš strogoj dijeti, i hteo sam da se prošetam kad sam već toliko trenirao i toliko se trudio. Ali, nije to bilo nikakvo dokazivanje, nikakva propaganda - kategoričan je.

 

 

Nemanja kaže da ga je medijska pažnja, kao i pažnja korisnika društvenih mreža i te kako iznenadila.

- Nisam ni slutio da to može da dođe do ovakvog buma - iskren je fitnes instruktor, odnosno “četnik maneken”, kako su ga mediji prozvali.

Prvu tetovažu uradio je kad je imao 16 godina i od tada često odlazi na oslikavanje tela. Iako je svestan da tetovaže mogu da budu povod za predrasude, na to se ne obazire. Svaka od njih, kaže, ima svoju priču i nijedna nema cilj da provocira.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".