Jedna od najglamuroznijih haljina na ovogodišnjoj Met Gali u NJujorku definitivno je bila ona koju je nosila Kendal DŽener!

 

Foto: Profimedia

 

 

Manekenka je svojom pojavom veoma privukla pažnju medija, ali i fotografa koji nisu prestajali da je slikaju. 

Slavna sestra iz klana Kardašijan-DŽener na crveni tepih je stigla u stilu prave dive — i to inspirisana jednom od najvećih.

Kendal je nosila specijalno šivenu "Givenchy" haljinu, koja predstavlja svojevrsni modni omaž Odri Hepbern! Inspiracija je bila njena uloga Elize Dulitl u filmu "My fair lady".

"Hteli smo da pokažemo klasičan aspekt Odri, ali na moderan način. Kada smo videli haljinu koju će Kendal nositi, kolektivno smo odlučili da uzmemo deliće Odrinog glamura sa najčuvenijih fotografija iz njene karijere", rekla je šminkerka Meri Filips, koja je bila deo tima koji je stilizovao Kendal za modni događaj godine.
 

Iako je Kendalina gola haljina nešto što bismo teško videli na Odri, ali baš zato je rečeno da je ovo svojevrsna modifikacija Odrinog stila: na skroz inovativan način i u skladu s današnjom modom. Haljina je providna, u nud boji, ističe obline i sva je optočena veštačkim dijamantima, srebrnim resama i nizom šljaštećih detalja koji su učinili haljinu spektakularnom.

Kako je izgledala Kendal DŽener možete pogledati u galeriji u prilogu.

Foto galerija: Kendal DŽener