Nakon pokretanja veb stranice, 41-godišnjak je platio niz oglasa koji bi na njegovu stranicu doveo druge samce. Međutim, još nije upoznao srećnu devojku koju je tražio svih ovih godina.

To bi moglo da ima veze sa vrlo specifičnim zahtevom koji ima za svoju buduću devojku - a to je da ona ne sme da ima nikakvo iskustvo kada su u pitanju veze i s*ks, baš kao i on.

Foto: Depozitfoto

 

U videu na svojoj veb stranici Danijel je objasnio da želi ženu koja je ceo život provela usredsređena na svoju karijeru i 'čuvala se za pravo vreme', kako bi bila ista kao i on.

No, brzo je ostao razočaran kada je shvatio da gotovo niko više ne čeka 'pravo vreme' za intimne odnose. Uprkos tome, on se i dalje nada da će pronaći nekoga sa kim može "sve da učini, od samog početka".

- I zato zaista vodim ovu veb stranicu i plaćam oglase - objasnio je Danijel i otkrio kako njegova partnerka može biti bilo kojih godina, ali mora da bude obrazovana kako bi mogli da se povežu na intelektualnom nivou.

Tokom godina, upoznao je neke "veoma lepe" žene, kako sam kaže, ali do sada nijedna od njih nije bila "ona prava" pa je objasnio kakva bi trebalo da bude njegova idealna partnerka: "Ako uživa da priča o filozofiji, književnosti, nauci ili bilo čemu akademskom, ona je prava osoba za mene."