NJegova bivša Mina Vrbaški obelodanila je da ju je Mensur tukao dok su bili u vezi i da je zbog toga intervenisala čak i policija. Međutim, ona nije bila jedina koja se žalila na njegovo nasilno ponašanje.

Mensur navodno od samog starta veze maltretira maloletnu Milicu, bije je i štipa ispod pokrivača.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Izvor blizak sa majkom maloletne učesnice "Zadruge 5“ kaže da je žena u lošem stanju, ali da radi na tome da manijak završi iza rešetaka. Ana danima ne spava i ne jede. Završila je na lekovima zbog ćerkine drame.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- NJena majka Ana je pred nervnim slomom, Milica je maloletna i nije sposobna da se brani. Ona će slepo da sluša Mensura i trpi njegove uvrede i maltretiranje. Majka Ana hoće da stane na put torturi. Ona sad prati sva dešavanja s Milicom, potegla se priča kako je tuče i maltretira. Majka sve ovo skuplja da bi potkrepila priču. Ona želi da on bude iza rešetaka što duže i da rastavi ćerku od njega. Plače danima i pije lekove. Jako je loše. Dolazila je i u Šimanovce, plakala oko imanja i dozivala ćerku, ali, naravno, nije mogla da je čuje jer je Bela kuća izolovana. Jednu noć je čak i prespavala iza zidina, očekujući da će Milica da je čuje. Ana mrzi Mensura, ne može očima da ga gleda - kaže izvor koji je u kontaktu sa utučenom majkom koja ovih dana prolazi kroz pravi pakao.

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

(Republika)