Његова бивша Мина Врбашки обелоданила је да ју је Менсур тукао док су били у вези и да је због тога интервенисала чак и полиција. Међутим, она није била једина која се жалила на његово насилно понашање.

Менсур наводно од самог старта везе малтретира малолетну Милицу, бије је и штипа испод покривача.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Извор близак са мајком малолетне учеснице "Задруге 5“ каже да је жена у лошем стању, али да ради на томе да манијак заврши иза решетака. Ана данима не спава и не једе. Завршила је на лековима због ћеркине драме.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Њена мајка Ана је пред нервним сломом, Милица је малолетна и није способна да се брани. Она ће слепо да слуша Менсура и трпи његове увреде и малтретирање. Мајка Ана хоће да стане на пут тортури. Она сад прати сва дешавања с Милицом, потегла се прича како је туче и малтретира. Мајка све ово скупља да би поткрепила причу. Она жели да он буде иза решетака што дуже и да растави ћерку од њега. Плаче данима и пије лекове. Јако је лоше. Долазила је и у Шимановце, плакала око имања и дозивала ћерку, али, наравно, није могла да је чује јер је Бела кућа изолована. Једну ноћ је чак и преспавала иза зидина, очекујући да ће Милица да је чује. Ана мрзи Менсура, не може очима да га гледа - каже извор који је у контакту са утученом мајком која ових дана пролази кроз прави пакао.

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Република)