Američki glumac Bred Pit (58) trenutno promoviše svoj novi film "Brzina metka", koji je u utorak prikazan u Berlinu.

Nešto ležernije okupljanje ipak je podrazumevalo crveni tepih, a glumac je na ovaj događaj stigao u posebnoj odevnoj kombinaciji.

Naime, Bred je pred foto-reportere stao odeven u lepršavu braon suknju do kolena, koju je kombinovao sa raskopčanom roze košuljom od lana i braon laganim sakoom.

Foto: Profimedia

 

Ovo neobično letnje izdanje glumac je upotpunio kožnim kombat čizmama crne boje, a poneo je i zlatne ogrlice i naočare za sunce.

Bred je, inače, poznat po tome što ima mnogo tetovaža, koje obično ne pokazuje prečesto, pa je ovo bila retka prilika za njegove najvatrenije obožavateljke da vide crteže koji krase Pitove noge. Tako je njegova braon suknja pokazala da Bred na desnoj potkolenici ima tetovažu u obliku glave nosoroga i ljudske lobanje.

Foto: Profimedia

 

Poznato je da glumac ima istetoviran francuski izraz absurdities de l’ existence (fr. "život je apsurd"), inicijale svoje dece, obrise najpoznatije alpske mumije "ledenog čoveka" Ecija, kao i Rumijev citat "Daleko izvan ideja o dobru i zlu postoji polje - to je naše mesto susreta".

 


Reakcija dama su, kao i inače kada se Bred Pit pojavi bilo gde u bilo kakvom izdanju, pune oduševljenja. "Bred Pit u suknji, uh, ovaj prizor je preuzeo moj mozak", "Kakvo samopouzdanje, bravo, Brede", "Bred Pit je obukao suknju i izgleda nikad bolje", "Evo vam jedna fotografija Breda Pita u suknji da slomi viđenje toga kako se oblači pravi muškarac"... neki su od komentara.

Bred Pit je, inače, više puta u prošlosti nosio žensku odeću, a najpoznatiji primer je njegov editorijal sniman 1999. za Rolling Stone, u kom smo ga videli u više haljina.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".