Za Željka Samardžića ova pesma ima posebno značenje.

- Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram. Meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem "šta su to našle u meni" i kaže ona: "Eto imam odličan naslov"- prisetio se pevač, a onda je progovorio o svom prvom velikom koncertu koji je održao u Crnoj Gori.

Foto: ATA images

 

- Nikada neću zaboraviti svoj prvi veliki koncert u sportskoj hali u Podgorici. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da pevaju što jače da ona čuje i da podelimo tu sreću - ispričao je Željko nedavno u emisiji "A sad malo mi".

Foto: Printskrin/Jutjub/ Željko Samardžić

 

Marina je, sa njenim suprugom Futom, Željka Samardžića proslavila pesmom "Sipajte mi još jedan viski", a kasnije i hitovima "Grlica", "Slutim", "Da me nije".

Foto: Arhiva Novosti

 

- Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. "Sipajte mi još jedan viski" još od kad je objavljena zovem svojom "ličnom kartom". Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti - izjavio je svojevremeno Željko

BONUS GALERIJA: Iz albuma Zdravka Čolića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".