Tonči u početku nije znao za vezu ćerke Hane Huljić i Petra Graše koji je od nje stariji 14. godina. Nije se protivio toj vezi jer dobro poznaje Petra. Kako je rekao, jedva čeka da na svet dođe unuka. 

- Eto ta veza koja je završila brzim brakom i detetom između Petra i moje ćerke, svakodnevno smo bombardovani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila napolje jer joj je bilo smešno da trče svi za njom - rekao je za RTL Exkluziv.

Foto: Petar Mitić

 

Huljić je napravio šalu na račun njihove porodične situacije, te je slikovito prikazao kako on i zet funkcionišu. Priznao je da je ljut na zeta zato što previše radi.  

- Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radosti - rekao je Huljić i otkrio u kakvim je odnosima sa zetom Grašom:

- Ja sam čovek koji voli da se zeza i odnos mene i Graša je takav jer 26. godina se poznajemo, mi smo svi familija, imamo specifičan humor - ispričao je.

Foto: Printskrin/Instagram/petar_graso_fan_page

 

 

BONUS GALERIJA: Slike iz doma Šerifa Konjevića - 1991. godina

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".