Za dobru atmosferu na rođendanskoj žurci u jednom ekskluzivnom Milanskom restoranu potrudila se Nada Topčagić. Naime, Zlatanova porodica i bliski prijatelji odlučili su da mu naprave iznenađenje i pozvali su Nadu da mu uživo odpeva omiljenu pesmu "Jutro je". Pevačica se rado odazvala pozivu i zajedno sa suprugom i njihovim prijateljem doputovala je u "prestonicu mode".

Kada je ušetao u hol hotela Nada je pevala pesmu "Jutro je" koja je omiljena Ibrahimovićeva pesma.

Podsetimo, Nada Topčagić je jednom prilikom rekla da nije mogla da spava od sreće jer je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme "Jutro je".

- Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo - ushićeno kaže Nada za i dodaje da je imala priliku da upozna Ibrahimovića.

Vidno oduševljen pevačicinim prisustvom, ni Zlatan nije ostao dužan. Poklonio je Nadi dres FK Milana sa svojim potpisom, a folkerka se ubrzo pohvalila poklonom:

FOTO: Instagram/ Nada Topčagić/printskrin

 

Svoje utiske prenela je ukratko na Instagramu. Na jednoj od fotografija ostavila je komentar - Na rođendanu kod mog dragog Zlatana. Gori Milano uz "Jutro je". Hvala Zlatane, hvala Milano, hvala svetu!
LJubi Vas i voli Nadica Top!

 

 

Pored toga, pevačica je imala priliku da upoznala brojne fudbalske asove među kojima i Pola Pogbu.

 

 

Neće biti iznenađenje ako još koji fudbaler zavoli njene hitove. Čini se da se Topčagićki smeši dobra pevačka perspektiva među fudbalerima.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".