Dobro prepoznatljiv ljubavni trougao prve sezone "Zadruge", Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani godinama su u centru interesovanja kako medija tako i mnogobrojne publike i fanova pomenutog rijalitija.

O njihovoj popularnosti tokom rijalitija, ali i nakon povratka u spoljni svet suvišno je i pričati, a retko koji dan je prošao da bar neko od njih nije bio prisutan u medijima.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

Iako su u samom rijalitiju prošli kroz turbulentan period praćen dramom, suzama i svađama, ovaj trojac je neusmnjivo sve to jako dobro unovčio što dokazuju i brojne nekretnine koje su pazarili.

Kija je nakon rijalitija, tačnije u oktobru 2018. pazarila svoju prvu nekretninu, stan u Beogradu.

Odmah nakon pobede u "Zadruzi 1", Kija je istakla da novac želi da uloži u nekretninu u Beogradu, a imala je sreće da veoma brzo pronađe stan koji joj se u potpunosti dopada.

Foto: ATA images

 

Nakon toga, prošle godine je pazarila još jedan stan u blizini onog u kojem trenutno živi koji namereva da izdaje, a tu se nije zaustavila.

Poslednja u nizu nekretnina je ona koju je pazarila u Turskoj. Naime, Kija je u novembru 2021. kupila dvosoban stan u Alanji. Zgrada u kojoj se nalazi luksuzna nekretnina nema šta ne poseduje, pa deluje kao da je upravo hotel sa pet zvezdica.

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin nedavno su pazarili velelepnu kuću od čak 800 kvadrata u Višnjičkoj banji, za koju su navodno iskeširali 500.000 evra.

Radanović i njegova supruga su se u kuću uselili pre dva meseca, dva dana nakon venčanja.

Foto: ATA images

 

 Kuću su opremili najluksuznijim nameštajem i uživaju u ogromnom dnevnom boravku, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorištu sa velikim bazenom. U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo.

Luna Đogani i Marko Miljković krajem 2021. godine preselili su se u novi stan na Bežanijskoj kosi.

Rijaliti-par je kupio stan od 80 kvadrata, a sve je rađeno po meri i njihovom odabiru. Cena ovog doma je navodno 160.000 evra.

Svojevremeno je u jednom intervjuu Miljković istakao da su Luna i on kupili novi stan na kredit.

- Dakle, kredit je u pitanju, da ne bude posle kupio ovaj i onaj, mi smo sami stvorili stan i uživaćemo, kad bude useljiva zgrada. Imate ekskluzivnu priliku da pogledate stan, kako će izgledati, raspored prostorija. Mislim da je to pri kraju, rekao je Marko ranije.

Foto: ATA images

 

Osim stama, Luna i Marko su kupili i plac na selu gde palniraju sagraditi vikendicu kako bi uživali sa svojom mezimicom Mijom.

BONUS VIDEO:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".