Pevačica je vodila računa o proslavi rođendana i svom izgledu. Ona je obukla belu haljinu vrednu od oko 1.800 evra koju je kombinovala sa providnim sandalama u vrednosti oko 1.000 evra i fascinirala sve.

-Nadam se da vam je lepo, nadam se da ćete uživati. Želim podeliti s vama radost i sreću što slavim veliki 50. rođendan- obratila se Nina Badrić svojim gostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na proslavu jubilarnog rođendana pozvala je 150 prijatelja, među kojima je su bili Ninini dobri prijatelji Jelena Rozga i Petar Grašo koji su zajedno stigli na proslavu.  

Ninina desna ruka bila je njena sestra Sunčica, koja je stigla iz Italije, gde živi. Nina i Sunčica vrlo su povezane, tako da je proslava rođendana jedna od prilika u kojima je i pevačica javno pokazala sestru.

- Ovo je poluvreme mog života, jer imam nameru živeti do stote! Donesite radost, osmeh i cipele koje ne žuljaju, a za sve ostalo ću se pobrinuti ja - pisalo je u Nininim pozivnicama za rođendan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina je želela da cela proslava podseća na more, a sa šefom kuhinje Marinom Rendićem osmislila je i meni koji se sastojao od hladnog i toplog predjela, glavnog jela i dezerta. Hladno predjelo sastojalo se od kvarnerskih škampa, hobotnice, tune, pršuta, sireva, tartar bifteka... Toplo predjelo bio je rižoto od vrganja i škampa. Glavno jelo bili su prasetina i razni bifteci, a za kraj su se zvanice počastile tortom.

Razlozi za slavlje bili su i prodaja stana, ali i kupovina drugog koji je kupila u centru Zagreba. Takođe, rešila se čoveka koji ju je pratio sve do njenog odmora za dušu u Hvaru,prenosi 24.sata.hr. 

 BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".