Venčanje Saše Popovića i Suzane Jovanović davne 1998. godine i danas se smatra jednim od najglamuroznijih, a kadrove sa crkvene ceremonije objavila je i televizija „Pink“.


Mladoženja je imao crno odelo, dok je mlada nosila klasičnu venčanicu i veo. Kumovi su im bili Lepa Brena i Boba Živojinović, a venčanju su prisustvovali najpoznatiji pevači tog vremena: Vesna Zmijanac, Predrag Živković Tozovac...


Kada je upoznao buduću suprugu, Saša Popović je imao 42 godine i status velikog zavodnika.

‒ Čim sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život. Nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji ‒ rekao je jednom prilikom direktor „Granda“, koji je na originalan način zaprosio devojku.

 

Foto: Petar Milošević

 

‒ Jednog dana mi je rekao: „Sule, ajde spremi se danas, vodim te na jedno mesto.“ Otišli smo u Novi Sad, u zlataru kod njegovog druga, gde sam izabrala verenički prsten, koji i danas čuvam ‒ prisetila se Suzana, koja duže od dve decenije uživa u skladnom braku sa, po mnogima, najuticajnijim čovekom na muzičkoj sceni.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".