Popovićeva supruga najavila je veoma dinamičan odmor koji, kao i uvek, započnu u Opatiji gde imaju vilu.

- Koferi i Hrvatska, Italija i tako te zemlje u okruženju, gde ćemo biti ne znam ni sama s kim, imaćemo dosta prijatelja, dolaze kući kod nas u Opatiju. Biće lepo leto i zaslužio je odmor posle svih obaveza i emisija, a polovina juna, jul i avgust mislim da će mu zaista prijati - ispričala je Suzana.

Foto: ATA images

 

 

- Ja u kući gledam da ga prištedim da se što više odmori i prikupi energije, da u kući vladaju mir, harmonija, ljubav i da on tu crpi tu energiju koja mu je posle zaista potrebna za sav posao koji obavlja. Sale je u kući jedan opušten i zadovoljan čovek, pre sve ga zadovoljan i sobom i porodicom i onim što je stvorio iza sebe... Zaista ima puno toga čime bi se ponosio - smatra pevačica.

Sina Danijela, kojeg pevačica ima iz prvog braka, nedavno su oženili i napravili gala svadbu, a ćerka Aleksandra je često u medijima zbog svog skromnog načina života, iako je dete imućnih roditelja.

Foto: Petar Milošević

 

 

- Sale i ja smo se trudili da, pre svega, od njih napravimo dobre i kvalitetne ljude i mislim da smo uspeli u tome, ta skromnost je samo dokaz više koliko smo ulagali u svoju decu, u njihovo vaspitanje i to da jednog dana budu pravi ljudi. Mislim da je skromnost odlika i vrlina posebnih ljudi - istakla je Suzana Jovanović.

(Grand onlajn)

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".