Naša glumica Maja Madžuka publiku je osvojila maestralno odigranom ulogom Kate u filmu "Munje". Uz Katu svi su zapazili i Lolu, čiji lik je tumačila Milica Vujović.


Ubrzo nakon ovog filma Maja se odselila u Ameriku gde je počela da gradi karijeru. Ona se oprobala u još nekoliko filmova, ali je onda shvatila da joj ipak bolje leži producentski deo posla, pa je pažnju usmerila ka njemu.

Daleko od Srbije Maja radi kao producent i retko se pojavljuje u javnosti. Ipak, Maja je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a ono što je primetno je i to da su njen šarm i lepota i dalje prisutni.

Za razliku od Maje, Milica se nakon odličnog starta u glumačkim vodama ubrzo ponovo našla pred kamerama, ali kao voditeljka emisija o muzici, ekstremnim sportovima, ekologiji...

NJih dve su i nakon što se Maja odselila iz Srbije ostale u kontaktu, ali su se prvi put srele tek nakon 20 godina posle snimanja "Munja".

Taj susret su pre nešto više od godinu dana ovekovečile fotografijom koju je Mandžuka potom okačila na Instagram.

- Prvi susret posle 20 godina... Kata i Lola - napisala je Mandžuka u opisu objave uz heštag "Munje".

Da se podsetimo, dok je živela u Srbiji Maja je bila u vezi sa Filipom Živojinovićem. Nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima.

Glumica se nije udavala, dok je Filip u braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Aleksandra.

BONUS GALERIJA: Živopisne fotke sa snimanja filma ''Munje'', kao i sa koncertnih promocija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".