Mnoge generacije odrastale su uz porodicu Đogani, koja je, svakako, jedna od glavnih asocijacija na devedesete godine.

Prvi među jednakima u ovoj dinastiji je Đole Đogani, a za njim idu Gagi Đogani, ali i njihov bratanac Baki B3. Ništa manje nisu interesantne i njihove bivše i sadašnje supruge i izdanci, koji su slavu stekli uglavnom učešćem u rijalitijima.

Foto: D. Mišić

 

 

Roditelji najpoznatijih densera - otac Faik i majka Zeida - dobili su za života sedmoro dece. Najstariji, ujedno i alfa i omega ove dinastije Hamit Đole Đogani prvi je zakoračio na estradnu scenu i postao sinonim za dens muziku na našim prostorima. Srpski Majkl DŽekson se dva puta ženio - prvi brak je imao sa Slađom Delibašić (ćerke Silvija, Marinela i unuka Tija), a drugi, koji još traje, s Vesnom Đogani (sin Adriano i ćerka Laura).

Đole je rastao sa još tri brata, a to su Isidor, Dario i najmlađi Gazmen - Gagi Đogani, ali i tri sestre - Nađom, Sanjom i Elizabetom.

 

foto: Foto: Instagram/Fejsbuk/Profimedia

 

 

Iako mnogi misle da je Bajrus Andrija Đogani (Baki B3) njihov rođeni brat, prevarili su se! Denser je njihov bratanac jer mu je Isidor otac. Baki ima i brata Frimana i sestru Farki, koji nisu poznati javnosti, a i sam je roditelj troje dece - ćerke Anđele i sinova Matea i Manuela, koje je dobio iz brakova sa Ivanom i Bojanom.

Najintrigantniji u dinastiji Đogani jeste Gagi. Sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom denser ima dve ćerke - Lunu i Ninu! Bivša pevačica Fanki DŽija se nakon razvoda ponovo udala, za Andreja Atijasa, i dobila još jednu ćerku, Blankicu.

Kao šlag na tortu, tu je i Dario, čiji je sin Adam Đogani, proslavljeni zadrugar.

Foto: ATA images

 

 

Poznato je da su Edita i Indira Indi Aradinović u srodstvu sa Đoganijima, ali gotovo niko nije uspeo da raščivija šta im dođu. NJihova majka Florija je sestra od tetke Gagija, Isidora, Darija i Đoleta Đoganija, a atraktivnim pevačicama su ujaci. Naime, Florijina majka i majka popularnih densera Zeida su sestre bliznakinje.

BONUS GALERIJA: Nenad Knežević Knez - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".