Многе генерације одрастале су уз породицу Ђогани, која је, свакако, једна од главних асоцијација на деведесете године.

Први међу једнакима у овој династији је Ђоле Ђогани, а за њим иду Гаги Ђогани, али и њихов братанац Баки Б3. Ништа мање нису интересантне и њихове бивше и садашње супруге и изданци, који су славу стекли углавном учешћем у ријалитијима.

Фото: Д. Мишић

 

 

Родитељи најпознатијих денсера - отац Фаик и мајка Зеида - добили су за живота седморо деце. Најстарији, уједно и алфа и омега ове династије Хамит Ђоле Ђогани први је закорачио на естрадну сцену и постао синоним за денс музику на нашим просторима. Српски Мајкл Џексон се два пута женио - први брак је имао са Слађом Делибашић (ћерке Силвија, Маринела и унука Тија), а други, који још траје, с Весном Ђогани (син Адриано и ћерка Лаура).

Ђоле је растао са још три брата, а то су Исидор, Дарио и најмлађи Газмен - Гаги Ђогани, али и три сестре - Нађом, Сањом и Елизабетом.

 

фото: Foto: Инстаграм/Фејсбук/Профимедиа

 

 

Иако многи мисле да је Бајрус Андрија Ђогани (Баки Б3) њихов рођени брат, преварили су се! Денсер је њихов братанац јер му је Исидор отац. Баки има и брата Фримана и сестру Фарки, који нису познати јавности, а и сам је родитељ троје деце - ћерке Анђеле и синова Матеа и Мануела, које је добио из бракова са Иваном и Бојаном.

Најинтригантнији у династији Ђогани јесте Гаги. Са бившом супругом Анабелом Буквом денсер има две ћерке - Луну и Нину! Бивша певачица Фанки Џија се након развода поново удала, за Андреја Атијаса, и добила још једну ћерку, Бланкицу.

Као шлаг на торту, ту је и Дарио, чији је син Адам Ђогани, прослављени задругар.

Фото: АТА имагес

 

 

Познато је да су Едита и Индира Инди Арадиновић у сродству са Ђоганијима, али готово нико није успео да рашчивија шта им дођу. Њихова мајка Флорија је сестра од тетке Гагија, Исидора, Дарија и Ђолета Ђоганија, а атрактивним певачицама су ујаци. Наиме, Флоријина мајка и мајка популарних денсера Зеида су сестре близнакиње.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".