Pevačica Milica Pavlović oštro je reagovala jer je Ana Nikolić njenu pesmu "Provereno" otpevala kao demo verziju, i sa njom najavljuje nastupe. Zbog ovoga je nastao pravi mali estradn rat, o kojem se danima se piše.

Foto: ATA images

 

Ovim povodom oglasile su se i Pavlovićkine koleginice Katarina Živković, Rada Manojlović i Andreana Čekić te oštro osudile njeno ponašanje.  

Foto: Instagram printskrin/radamanojlovic/_harisberkovic

 

Rada nije štedela Milicu Pavlović, te je rekla kako sve radi samo da bi privukla pažnju.

– Ovo je zaista nebulozna tema za bilo kakav komentar, ali radi promocije tih pesama da ispoštujemo priču ako insistirate da bilo šta pričam. Ništa to nije novo. Meni je oteta plaćena pesma “Lažov notorni”, pa čak i ceo album “Bred Pit”. Pa nisam cvilela ni privlačila pažnju, glumatala niti lajala na kolege, kao što to Milica radi. Sramota. A sad jedna još ozbiljnija i realnija činjenica. Osim Andreane Čekić, Dragane Mirković, Milana Stankovića, Kaće Živković i Milice Todorović, niko nije stao na moju stranu oko suštinski važne teme vakcinacije, KOVID pasoša i tiranije dok su nam zabranjivali nastupe i opstanak. Ne razumem čemu drama kad su svi na dobitku – iskrena je bila Rada za "Skandal", dok je Kaća Živković slično reagovala, rekavši joj da ne može da traži podršku kolega, a da iste pljuje po emisijama.

Foto: Instagram printskrin/ katarina_zivkovic_official

 

– To ko je u pravu u vezi sa skandalom u vezi s tom pesmom je svima jasno. Što bi se bilo ko od nas oglašavao kad se Milica prva nije oglašavala do “Amidžija”, gde je prozvala sve kolege što je nisu javno podržale. Čula sam da je nas nekoliko otpratila s Instagrama. Mogu samo da je pitam što ona mene nije javno podržala kada sam se prepucavala s dotičnom budaletinom koja je prozvala sve pevačice, nego je mudro ćutala. Sad, kada je njen lični interes u pitanju, dala je sebi za pravo da nam zamera što je niko nije podržao. E pa, draga moja drugarice, koleginice, sugrađanko iz grada odakle smo obe, ima jedna poslovica: “Ne brani se kuća kad ti se zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja i granici”.

Foto: ATA images

 

Andreana Čekić takođe nije imala lepe reči za mlađu koleginicu, te joj je zamerila na bahatom ponašanju:

– Iskrena da budem, nisam ni primetila da me je Milica otpratila. Baš me briga, šta drugo da kažem. Nije moj posao da se mešam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolega koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvek boriti. Znate kako kažu: “Kako radiš tako ti se i vrati”.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja pevačice Marije Mikić

(Skandal)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".