Snežana se prvi put srela sa napadačem na sudu, ali joj nije bilo svejedno pošto nije znala kako će on da reaguje. 

- U prvi mah mi je zaista bilo nelagodno, jer ja nisam znala da li će on da nastupi agresivno iako je imao lisice, bez obzira može da priđe i da me pridavi lisicama... (smeh) Sva sreća bio je miran, pitao je da li može da mi se izvini, rekao je da nije imao nameru da me povredi, a njegovi roditelji su mi se zahvalili jer preko dve godine nisu znali gde se on uopšte nalazi i zahvaljujući ovom incidentu oni sada znaju gde im je dete. On je napustio roditeljski dom, tamo ostavio ličnu kartu i prosto otišao, prosjačio ulicama i spavao gde je stigao, tako da se sve na krjau završilo u jednom toplom tonu iako mi je bilo vrlo nelagodno pre nego što smo ušli u sudnicu - rekla je Snežana, pa nastavila da priča: 

 

 

- Prvo sreća je što sam ja živa, zdrava i bez posledica. Drugo, sreća je što je tom dečku sada pružena zdravstvena zaštita, bez obzira što je to ustanova zatvorenog tipa, ali on dečko ima nekoliko šifri bolesti i mora da bude u takvoj ustanovi. Ne bi moglo da se iskontroliše da li će on da primi terapiju ili neće. Tako da se sada od toga leči - zaključila je Snežana Dakić u emisiji "Premijera".

Voditeljku je posle nesrećnog događaja pozvao veliki broj prijatelja i kolega da se raspitaju za njeno stanje. 

 

 

- Dobar dan, rešila sam da se ovim putem oglasim jer mi je zaista stiglo mnogo poruka od prijatelja i poznanika s pitanjem:"Kako sam?". Od jutros sam dobro, ništa me ne boli, rana je ušivena još sinoć u Urgentnom centru. Izgledlao je malo dramatično jer je krv šikljala do Urgentnog centra. Zahvalna sam što je to nešto rešivo i što me nije pogodio, ne daj bože, u oko ili u čelo. Što se tiče napadača, prvi put sam ga videla u životu, mislim da je neka poremećena osoba, moguće je da je u pitanju i beskućnik - rekla je tada Snežana Dakić.

BONUS GALERIJA: Milica Milša - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".