Pevačica je izjavila da jedva čeka kraj ove sezone ali i da će u sledećoj sezoni biti spremnija jer joj je ovaj šou životno iskustvo. 

- Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno - istakla je pevačica.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda Specijal

 

Pevačica je otkrila u kakvim je odnosima sa Marijom Šerifović sada pošto su na početku takmičenja umele da se posvađaju oko takmičara. 

- Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu - tvrdi Ceca.

- Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva - dodala je pevačica.

(Alo) 

BONUS GALERIJA: Lepa Brena- koncert

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".