Na društvenim mrežama je isplivao snimak kako je Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase vezao devojku ugovorom. Kako je pričao na snimku, uzima joj procenat od zarade jer je zahvaljujući njemu postala poznata. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 

- Ja sam joj kupio i mek buk, ne može da se snađe na meku ništa. Do sada je koristila samo vindovs. Sve što joj ja kažem uglavnom sluša, jer sve što je napravila, napravila je uz moju pomoć. Uzimam joj procenat zato što sam joj dao ugovor. Rizično je. Ako se nešto desi i ona dobije masovnu popularnost, ona kreće da zarađuje zbog mene, jer sve što dobije dobije zbog mene - započeo je Bogdan i nastavio:

- Zbog svoje bezbednosti ja njoj dajem ugovor da ona ne može da priča neke gluposti i da mi daje procenat. Naravno, taj procenat meni ništa ne znači jer ja sve plaćam u kući. Taj procenat postoji kao momenat da ako raskinemo - priznao je Bogdan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

 

U njegov i Anjin raskid niko nije poverovao na početku godine. 

- Anja i ja smo raskinuli. Nije nikakav prenk, samo eto... Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slafali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je veoma teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put - napisao je tada Baka Prase u objavi i dodao:

- Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam, i dominiram, kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo više zajedno skroz jasna, iskreno, nemam snage... Nadam se da čete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle godine i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim - glasila je Bogdanova poruka.

U periodu raskida Anja je imala više od pola miliona pratilaca na Instagramu, dok sada njen nalog broji 670.000 pratilaca.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".