Ipak, lepa Nataša nije nije krila da se ne oseća uvek poželjno i puno samopouzdanja, što bi malo ko priznao u današnje vreme.

- Imam veoma poljuljano samopouzdanje još od najranije mladosti. Možda ne deluje tako, ali sam kao mlada žena i devojka bila jako, jako nesigurna. Pa i dan danas sam. To su svakodnevne borbe i ako delujem kao neko ko puca od samopouzdanja, to nije tako, otkrila je Nataša Bekvalac za Kurir tv.

 

 

Ona je istakla da je lepota ponekad opterećenje, a nekada se otvaraju neočekivana vrata upravo zbog nje.

-Nikada nisam igrala na tu kartu, taj epitet mi se lepio, nisam ga ja samam sebi davala. To je uvek bilo opterećenje, jer je to nešto što se uvek stavljalo u prvi plan. istakla je Nataša.

Foto: ATA images

 

 

- Nikada nisam igrala na tu kartu, taj epitet mi se lepio, nisam ga ja samam sebi davala. To je uvek bilo opterećenje, jer je to nešto što se uvek stavljalo u prvi plan, zaključila je Nataša.

Potpisala bih da budem bez muškarca do kraja života

Podsetimo, nakon niza neuspješnih ljubavnih veza, ali i brakova, novosadska ljepotica odlučila je da uživa u samoći. I dok bi zli jezici rekli da je prošlo dosta vremena otkako Nataša nema partnera kraj sebe, pjevačica otkriva da li je ljepše ili lakše bez muškarca.

-Meni je mnogo lakše. I neki dan sam rekla da hoću da potpišem da do kraja života bude ovako, da mi se, ne daj bože, ne desi neko u koga ću se zaljubiti. Onda sve kreće naopačke u mom životu, kaže Nataša.

BONUS VIDEO:

Pogledajte reakciju Nataše Bekvalac nakon sto joj je ćerka rekla da je debela

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".