Lav

Žena Lav nikada ne zahteva skupe poklone i luksuzne hotele na odmoru. Ali ako dečko od samog početka nije mogao da joj obezbedi pristojan (po njenom shvatanju) životni standard, onda će ga uskoro izbrisati iz svog života. Da, ona voli da živi lepo i da nosi brendiranu garderobu, ali ako ste je osvojili, budite uvereni da će se postarati da s njom imate udoban život i da vam ništa neće nedostajati.

Foto: Profimedia

 

Jarac

One nisu krive što svuda primećuju lepotu i harmoniju i žele da žive samo u takvoj atmosferi. Zato kada žena Jarac oprema kuću, nemojte da se čudite što troši basnoslovne sume novca i često premašuje budžet. Ali, isto tako će se potruditi da vam život s njom bude predivan.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Ove dame najviše vole da troše novac na putovanja, restorane, muzeje i neobične žurke. A za sve to je potrebno i da izgledate skupoceno. Dakle, muškarac koji odluči da u svoj život pusti ženu u znaku Ovna, moraće prvo da dobro proceni da li ima sredstava za ovako luksuzan život. Ako nije toliko bogat, ovaj brak će biti kratkog veka ili ne baš srećan.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Škorpije imaju besprekoran ukus i jaku potrebu za lepim i luksuznim životom. Naravno, smatraju da je na njima da osmisle taj fantastičan i uzbudljiv život, a na muškarcu je da za njega obezbedi sredstva. Ako ne zna kako da zaradi dosta novca, onda neće buiti dostojan partner dame u znaku Škorpije.

Foto: Profimedia

 

Vaga

S jedne strane, dama Vaga nikada ne zahteva poseban tretman i skupe poklone, ali sa druge strane diskretno skreće pažnju svom partneru da bi sa skupljim enterijerom njihova kuća mogla da bude udobnija. Ako joj kupujete dizajnersku garderobu, učinićete je neverovatno srećnom. Muškarac koji sve to može da joj priušti, uživaće u lepom i skladnom braku, bez trzavica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".