Prošli put je to bio slučaj sa čizmicama modne kuće "Migler i DŽimi Ču" od 1.500 evra, a sada su majka i ćerka nosile i malu crnu tašnicu francuskog brenda "Žakmus", čija je cena oko 700 evra.

Svetlana Ražnatović je torbicu koja je postala  hit u modnom svetu već nekoliko sezona, nosila na jednom događaju koji je Sanja Kužet organizovala u srpskoj prestonici, dok je Anastasija Ražnatvić istu tašnu nosila na proslavi  jednog medija, i to dva dana pre nje.

Foto: ATA images

 

Anastasija je za pomenutu proslavu obukla odelo cvetnog dezena  domaćeg kreatora, dok je njena majka za rano popodne i okupljanje koje je organizovala voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" odlučila za potpuno kežual izdanje bez šminke, ali sa odećom renomiranih svetskih brendova.

Pevačica je nosila  svilenu košulju u vrednosti od 340 evra i široke pantalone od 370 evra brenda "Aleksander Veng", u neon zelenoj boji, koja je letnji hit. Pored pomenute "žakmus" tašnice, ono što je najviše oduševilo modne sladokusce su "šanel" papuče, koje koštaju tričavih 1.300 dolara i skoro svuda su već rasprodate.

(Kurir.rs) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".