Kaskader Uroš Ćertić u jednom od intervjua između redova poručio da će se naći na imanju u Šimanovcima od septembra, a sada je to potvrdio i Karađorđe Subotić.

Prilikom davanja intervjua za Informer, nekadašnji učesnik rijalitija "Parovi" i "Zadruga" obelodanio je da je dobio poziv od televizije "Pink", te da se ne dvoumi oko prihvatanja istog.

- Dobio sam ponudu i prihvatiću je! - istakao je Karađorđe.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Osim njih dvojice još uvek nije poznato ko će se od septembra naći na imanju u Šimanovcima, ali publika, po svemu sudeći, uvek može da računa na pevača Lepog Miću.

Podsetimo, na Instagram profilu kaskadera Uroša Ćertića, osvanuo je stori, gde je na video pozivu sa bivšom zadrugarkom Anom Spasojević.

Kako je Ćertić naveo, oni se poznaju još iz konkurentskog rijaliti formata "Parovi", a sad će se, po svemu sudeći, naći u šestoj sezoni "Zadruge".

Foto: Jutjub printskrin/TV Hepi

 

 

Podsetimo, Uroš je nedavno u jednoj emisiji izrazio želju da bude učesnik šeste sezone i to sa nanogicom, budući da ga čeka zatvorska kazna koju će "odraditi" u kućnom pritvoru od godinu dana.

Kaskader se tada oglasio za "Srbiju Danas" i otkrio povod razgovora sa Spasojevićevom.

- Au, šta ću da im radim - nastavio je on samim tim potvrdivši da pregovara sa produkcijom o ulasku u narednu sezonu, a budući da na storiju objavljenom stoji i znak "Z6" kao "Zadruga 6", ostaje nam da vidimo da li će oni stvarno biti učesnici šeste sezone "Zadruge".

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".