Каскадер Урош Ћертић у једном од интервјуа између редова поручио да ће се наћи на имању у Шимановцима од септембра, а сада је то потврдио и Карађорђе Суботић.

Приликом давања интервјуа за Информер, некадашњи учесник ријалитија "Парови" и "Задруга" обелоданио је да је добио позив од телевизије "Пинк", те да се не двоуми око прихватања истог.

- Добио сам понуду и прихватићу је! - истакао је Карађорђе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Осим њих двојице још увек није познато ко ће се од септембра наћи на имању у Шимановцима, али публика, по свему судећи, увек може да рачуна на певача Лепог Мићу.

Подсетимо, на Инстаграм профилу каскадера Уроша Ћертића, освануо је стори, где је на видео позиву са бившом задругарком Аном Спасојевић.

Како је Ћертић навео, они се познају још из конкурентског ријалити формата "Парови", а сад ће се, по свему судећи, наћи у шестој сезони "Задруге".

Фото: Јутјуб принтскрин/TV Hepi

 

 

Подсетимо, Урош је недавно у једној емисији изразио жељу да буде учесник шесте сезоне и то са наногицом, будући да га чека затворска казна коју ће "одрадити" у кућном притвору од годину дана.

Каскадер се тада огласио за "Србију Данас" и открио повод разговора са Спасојевићевом.

- Ау, шта ћу да им радим - наставио је он самим тим потврдивши да преговара са продукцијом о уласку у наредну сезону, а будући да на сторију објављеном стоји и знак "З6" као "Задруга 6", остаје нам да видимо да ли ће они стварно бити учесници шесте сезоне "Задруге".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".