Neprijatnosti su počele od dolaska na aerodrom. Srećom nisu imali problema sa Miom tokom leta.  

- Već je haos, kasnimo na let. Sad je 16 časova 15minuta, a u 16 i 25 je let - počeo je Marko, a Luna je dodala da kasne ne svojom krivicom.

- Nismo mi krivi, mi smo stigli na vreme. Gužva je bila dole, ne može Mia sama da se čekira, mora prvo mama da se čekira, pa onda beba - rekla je ona.

Ipak, stigli su na vreme da uđu u avion, ali su dugo putovali.

Foto: Printskrin/Instagram/luna_djogani

 

- Nije bilo lako. Putovali smo više od deset sati. Imali smo presedanje, dva leta. Čekali smo tri sata u Istanbulu na aerodromu, pa presedanje za Antaliju, pa odatle dva sata kolima do Alanje. Ali beba je bila super. Druge su plakale u avionu, a Mia je jedan let prespavala, a drugi let se igrala, zezala se. Kad je avion ubrzavao, malo se uplašila - ispričala je Luna. 

Međutim problemima nije bilo kraja jer Markov kofer sa opremom  nije stigao u Tursku.  Nakon toga, kada su stigli u hotel, poslali su ih u  pogrešnu sobu.

- Posle svega toga su nas u tri ujutru poslali u sobu gde je čovek uveliko spavao - rekla je Luna.

Luna i Marko su na odmor poveli i dadilju, jer su, kako kažu, u Tursku otišli i da bi radili.

- Imamo pomoć, poveli smo i bebisiterku na letovanje. Beba trenutno spava. Nismo došli ovde na odmor, već i da radimo - rekao je Marko.

A bebin prvi ulazak u vodu bio je zanimljiv. Luna se pohvalila prvim kupaćim kostimom svoje ćerke, a kako bi je zaštitili od sunca, na glavu su joj stavili kapu.

- Prvi put je ušla u more, oduševila se - rekli su Miljkovići, a potom podelili snimak Mijinog prvog kupanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".