Непријатности су почеле од доласка на аеродром. Срећом нису имали проблема са Миом током лета.  

- Већ је хаос, каснимо на лет. Сад је 16 часова 15минута, а у 16 и 25 је лет - почео је Марко, а Луна је додала да касне не својом кривицом.

- Нисмо ми криви, ми смо стигли на време. Гужва је била доле, не може Миа сама да се чекира, мора прво мама да се чекира, па онда беба - рекла је она.

Ипак, стигли су на време да уђу у авион, али су дуго путовали.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/luna_djogani

 

- Није било лако. Путовали смо више од десет сати. Имали смо преседање, два лета. Чекали смо три сата у Истанбулу на аеродрому, па преседање за Анталију, па одатле два сата колима до Алање. Али беба је била супер. Друге су плакале у авиону, а Миа је један лет преспавала, а други лет се играла, зезала се. Кад је авион убрзавао, мало се уплашила - испричала је Луна. 

Међутим проблемима није било краја јер Марков кофер са опремом  није стигао у Турску.  Након тога, када су стигли у хотел, послали су их у  погрешну собу.

- После свега тога су нас у три ујутру послали у собу где је човек увелико спавао - рекла је Луна.

Луна и Марко су на одмор повели и дадиљу, јер су, како кажу, у Турску отишли и да би радили.

- Имамо помоћ, повели смо и бебиситерку на летовање. Беба тренутно спава. Нисмо дошли овде на одмор, већ и да радимо - рекао је Марко.

А бебин први улазак у воду био је занимљив. Луна се похвалила првим купаћим костимом своје ћерке, а како би је заштитили од сунца, на главу су јој ставили капу.

- Први пут је ушла у море, одушевила се - рекли су Миљковићи, а потом поделили снимак Мијиног првог купања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".