Danas će biti na večni početak ispratiti suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Laća Radulović, koji je apelovao na javnost da zbog nepovoljnih epidemioloških situacija sahrani prisustvuju samo najbliži članovi porodice i nekoliko bliskih prijatelja.

Foto: Milena Anđela

 

 

U kapeli na Novom groblju već se nalazi Marinin kovčeg prekriven crvenim ružama, uz emotivnu poruku kojom se od voljene supruge i majke opraštaju Futa i Laća, stara fotografija na kojoj je čuven tekstopisac širokog osmeha, terasa.

"Poslednji pozdrav Marini", piše u poruci.

Podsećanja radi, Marina je posle duge i teške bolesti preminula u nedelju 19. septembra u KBC "Dragiša Mišović", a za života izrazila je želju da bude sahranjena pored sina Miloša, a ne u Aleji velikana na Novom groblju.

Foto: Nportal

 

 

Inače, Marina je pre 13 godina 1. decembra, izgubila sina Miloša Radulovića. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najboljem danu u životu Marina je samo jednom govorila.

Podsetiomo, Marina Tucaković izgubila je bitku posle teških bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dana provele je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljen na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Foto: Nportal

 

 

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzan i operisan.