Данас ће бити на вечни почетак испратити супруг Александар Радуловић Фута и син Милан Лаћа Радуловић, који је апеловао на јавност да због неповољних епидемиолошких ситуација сахрани присуствују само најближи чланови породице и неколико блиских пријатеља.

Фото: Милена Анђела

 

 

У капели на Новом гробљу већ се налази Маринин ковчег прекривен црвеним ружама, уз емотивну поруку којом се од вољене супруге и мајке опраштају Фута и Лаћа, стара фотографија на којој је чувен текстописац широког осмеха, тераса.

"Последњи поздрав Марини", пише у поруци.

Подсећања ради, Марина је после дуге и тешке болести преминула у недељу 19. септембра у КБЦ "Драгиша Мишовић", а за живота изразила је жељу да буде сахрањена поред сина Милоша, а не у Алеји великана на Новом гробљу.

Фото: Нпортал

 

 

Иначе, Марина је пре 13 година 1. децембра, изгубила сина Милоша Радуловића. Милоша је Марина пронашла мртвог у породичној кући у центру Београда, а сахрањен је три дана касније на Новом гробљу. Син Марине и Александра Футе Радуловића преминуо је изненада, а о свом најбољем дану у животу Марина је само једном говорила.

Подсетиомо, Марина Туцаковић изгубила је битку после тешких болести у 67. години. Најпознатији српски текстописац последње дана провеле је у КБЦ Драгиша Мишовић, где је пребачена пошто јој је у уторак, 14. септембра, позлило, кад је стављен на респиратор, а била је позитивна на корона вирус.

Фото: Нпортал

 

 

Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзан и оперисан.