Pevačica smatra da danas nema razlike između zabavnjaka i narodnjaka.

- Ovo je odvratan posao. Zabavnjaci i narodnjaci su dve različite stvari bile nekada, sada je sve to isto. Nekad se znalo, zabavnjak dođe na nastup. Otpeva svoj blok, napravi spektakl i ide kući. Narodnjaci su ti koji uzimaju bakšiš, zadovoljavaju publiku i ispunjavaju želje. Ja nikome ne ispunjavam želje, imam svoj program. Završim i kažem hvala, prijatno i doviđenja. Čak se odmah i vraćam kući. Da li je to Austrija, Nemačka ili Francuska ako sam autom ja istog trenutka idem kući - rekla je pevačica.

Foto: Milutin Labudović

 

Dodala je da se sve svodi danas na bakšiš i istakla da ona nikada nije bila takva.

- Sve se sada svodi na taj bakšiš. Slušam sada priče kako se neki biju, ja prvo nikada ne bih uzela ni dinara. Takav sam tip čoveka. Ne bih se osećala lepo da nekom ispunim muzičku želju, a da za to uzmem pare. Dešavalo mi se da su dolazili ugledni ljudi i nudili da plate piće, mada ja sam uvek govorila ne - istakla je pevačica.

Foto: Arhiv Novosti

 

Pevačica je navela da joj je samo uzimanje bakšiša "ogavno" i da to može da uporedi sa prodavanjem samog sebe.

- Imaš svoju cenu za koju si došao da radiš i još trčiš da uzmeš bakšiš. To je kao da se prodaješ, meni je to ogavno. Ako tako treba da živimo da gledamo samo šta ćemo zaraditi, pa čekaj ako si toliko zaradio napravi neki biznis ili uradi nešto - rekla je pevačica.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".