Певачица сматра да данас нема разлике између забавњака и народњака.

- Ово је одвратан посао. Забавњаци и народњаци су две различите ствари биле некада, сада је све то исто. Некад се знало, забавњак дође на наступ. Отпева свој блок, направи спектакл и иде кући. Народњаци су ти који узимају бакшиш, задовољавају публику и испуњавају жеље. Ја никоме не испуњавам жеље, имам свој програм. Завршим и кажем хвала, пријатно и довиђења. Чак се одмах и враћам кући. Да ли је то Аустрија, Немачка или Француска ако сам аутом ја истог тренутка идем кући - рекла је певачица.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Додала је да се све своди данас на бакшиш и истакла да она никада није била таква.

- Све се сада своди на тај бакшиш. Слушам сада приче како се неки бију, ја прво никада не бих узела ни динара. Такав сам тип човека. Не бих се осећала лепо да неком испуним музичку жељу, а да за то узмем паре. Дешавало ми се да су долазили угледни људи и нудили да плате пиће, мада ја сам увек говорила не - истакла је певачица.

Фото: Архив Новости

 

Певачица је навела да јој је само узимање бакшиша "огавно" и да то може да упореди са продавањем самог себе.

- Имаш своју цену за коју си дошао да радиш и још трчиш да узмеш бакшиш. То је као да се продајеш, мени је то огавно. Ако тако треба да живимо да гледамо само шта ћемо зарадити, па чекај ако си толико зарадио направи неки бизнис или уради нешто - рекла је певачица.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".