Policija još uvek traga, sve što su pronašli jesu Marijanine lične stvari još od dana kad je nestala kod zagrebačkog Mosta mladosti, u naselju u kojem Marijana živi sa suprugom. 

- Ona se napolju, pred ljudima, pravila jaka. Nije želela da pokaže koliko je iznutra krhka i nežna, a u stvari ju je jako pogađalo šta ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su i te kako uticali na njen život. Svima je želela da ugodi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala da našteti. Ali, šta god da je radila, njena su joj deca uvek bila na prvom mestu -rekla je Maja i dodala da policija i dalje radi na slučaju.

Foto: Printskrin/Jutjub/Srbija VIP-show biz

 

- Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvek pretražuju njen mobilni. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela. Roditelji su potpuno slomljeni i izuzetno teško se nose s tom celom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvesnošću... - rekla je ona za Slobodnu Dalmaciju.

- Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu, jer ovo je neizdrživo - rekla je Maja kroz suze.

Dugo se govorilo o vezi Marijane i Nemeša. Marijana Seifert ima dvoje dece. Iz prvog braka ima 12-godišnju kćerku, a iz braka s Karlom ima sina starog nešto više od godinu dana.

"Svako dete je sa svojim ocem", otkrila je Maja, sestra nestale Marijane.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".