Полиција још увек трага, све што су пронашли јесу Маријанине личне ствари још од дана кад је нестала код загребачког Моста младости, у насељу у којем Маријана живи са супругом. 

- Она се напољу, пред људима, правила јака. Није желела да покаже колико је изнутра крхка и нежна, а у ствари ју је јако погађало шта људи о њој говоре и због тога је дубоко у себи патила. Ти лоши коментари и зли језици су и те како утицали на њен живот. Свима је желела да угоди и нажалост, баш због таквог става, често је сама себи највише знала да наштети. Али, шта год да је радила, њена су јој деца увек била на првом месту -рекла је Маја и додала да полиција и даље ради на случају.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Srbija VIP-show biz

 

- Немамо никаквих нових информација. Полиција је испитала сву родбину, пријатеље и познанике, а колико знам, још увек претражују њен мобилни. Ово је агонија коју никада никоме не бих пожелела. Родитељи су потпуно сломљени и изузетно тешко се носе с том целом ситуацијом, с тим ишчекивањем, неизвесношћу... - рекла је она за Слободну Далмацију.

- Једино што желимо је то да Маријану пронађу, јер ово је неиздрживо - рекла је Маја кроз сузе.

Дуго се говорило о вези Маријане и Немеша. Маријана Сеиферт има двоје деце. Из првог брака има 12-годишњу кћерку, а из брака с Карлом има сина старог нешто више од годину дана.

"Свако дете је са својим оцем", открила је Маја, сестра нестале Маријане.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".