Osim po pesmama, ljudi su ga prepoznavali i po specifičnom izgledu. Mnogima su se u pamćenje urezali prizori iz spotova za dve pomenute pesme. Žika je tada nosio dužu kosa, bradu i tamne Rej Ban naočare, dok se pevajući tužne stihove šetao po pruzi, kraj reke ili kroz noć, po hladnim gradskim ulicama. Bio je osoben i po tome što je na nastupima svirao trubu, što i nije tako uobičajeno za domaće narodnjake.

O tome da je itekako ostavio traga u devedesetim svedoči i činjenica da je delić snimka sa njegovog nastupa, dok izvodi numeru "Samo sam tebe imao" završio u legendarnom filmu "Vidimo se u čitulju", gde je ilustrovao muziku tog vremena.

Žika je, inače diskografsku karijeru počeo još davne 1986., a posle najuspešnijeg albuma "Kad ja krenem", iz 1994. snimio je još dva, 1997. za PRP-RTS i 2000. u produkciji Grand, ali nije zabeležio isti uspeh.

Posle toga "nestao" je sa estrade, i odselio se u Čikago. Budući da ga nije bilo u medijima, mnogi su se pitali šta se sa njim događa, a poneka informacija mogla se pronaći samo na društvenim mrežama.

Na internetu je kružio i snimak njegovog nastupa iz 2010. godine, nastao u Čikagu, koji svedoči o tome da Žika i dalje nije odustao od pevanja!

Pevača danas definitivno mnogi ne bi prepoznali, budući da više nema njegovog prepoznatljivog imidža. Antić je sada proćelav i prosed, više ne nosi bradu, niti tamne cvike, a u kakvom izdanju se pojavio gostujući prošle godine u jednoj emisiji možete videti na slikama u galeriji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".