Elon Musk i muzičakra Grajms nedavno su raskinuli nakon tri godine ljubavne veze. Bivši par i dalje je u dobrim odnosima, tvrdi Mask, pa se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu kojeg su nazvali X Æ A-12. Prvi put su se službeno kao par pojavili u javnosti 2018. na Met Gali, a navodno su se upoznali onlajn. Iako su dugo bili zajedno, nisu se verili. Možda su Maskova neugodna iskustva iz prošlih veza bila uzrok tome. Ilon Mask iza sebe ima tri propala braka i to sa dve žene.

Prva Ilonova žena bila je DŽastin Vilson koja se udala za Ilona 2000. godine. Par je prvog sina, Nevadu Aleksandera Maska dočekao 2002. godine, ali je beba umrla od sindroma iznenadne smrti odojčeta, što je dovelo do problema u njihovoj vezi. DŽastin se podvrgla kroz nimalo jednostavnom IVF postupku i rodila blizance Grifina i Ksavijera Maska 2004. godine. Potom su ponovili postupak veštačke oplodnje i dobili trojke - Kai, Saksona i Damijana Maska 2006. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GrimesElon (@grimeselon)

DŽastine i Elon upoznali su se tokom studija na Kvins univerzitetu u Kingstonu u državi Ontario, nedugo nakon što je Ilon iz Južne Afrike došao u Kanadu. U jednom intervjuu, DŽustine se prisetila kako je Ilon na početku bio drag, čineći sve da joj privuče pažnju. DŽustine je prema Ilonu "zračila ljubavlju i s*ksualnom energijom", što ga je privuklo k njoj.

NJihova veza počela je dok su oboje bili još mladi, kad je Ilon prišao DŽustin i pozvao je na sladoled. Pristala je da ode s njim na sladoled samo da ga se reši pa je zatim pobegla i ostavila mu poruku da joj je nešto iskrslo. DŽastin je bila u dnevnom boravku u domu gde je učila kada ju je Ilon pronašao i doneo joj sladoled jer nije prihvatao odbijanje. Uskoro su bili zajedno.

- Kad sam ga jednom prilikom posetila, upitao me je koliko bih dece htela da imam? Odgovorila sam jedno ili dvoje, zavisno od toga hoću li si moći da priuštim dadilju, iako bih pristala i na četvoro – uz dadilju. On je, pak, spremno kazao da pomoć oko dece smatram rešenom - priča DŽustine.

Dok su plesali prvi bračni ples, Ilon joj je šapnuo na uvo da će on u tom braku biti alfa. Ubrzo nakon toga počeo je da joj uskraćuje podršku za pisanje romana, nametao joj je vlastito mišljenje, grubo bi joj odbrusio kad mu nešto ne bi bilo po volji.

Kako je Maskova popularnost rasla, tako je porastao i njegov ego. Mask je želeo da DŽustine postane trofejna plavuša, da više mari za izgled, uvek se smeška dok svi oko nje pametuju o politici i prave se važni. Ali, ona nije taj tip žene. Par je išao i na bračne terapije, ali braku nije bilo spasa. Ilonu se nije svidelo što je često morao da dolazi na sastanke pa joj je postavio ultimatum: ili će nastaviti da žive kao do tada ili će se razvesti. Par se na kraju razveo.

Poslije DŽustine, Ilon se spetljao s glumicom Talulom Rajli. Prvi put su se venčali 2010. godine i tada je brak potrajao dve godine. Već 2013. godine ponovo su se venčali, ali su se razveli tri godine posle.

- Mislila sam da počinjem život sa milijarderom i džetseterom koji osvaja svet, a ispalo je malo drukčije - posle je rekla Talula koja je uz Maska prošla možda najteže poslovno razdoblje kad je morao da pozajmljuje milione i čak proglasi stečaj. Kad mu je napokon krenulo, rastali su se, ali ponovno su se spojili nakon manje od godinu dana.

- Volela sam ga i nedostajao mi je - priznala je Talula, ali ni drugi brak nije potrajao.

Nakon Talule, Ilon se spetljao sa glumicom Amber Herd koja je postala posebno popularna posle razvoda od DŽonija Depa. I Amber i Mask pojavili su se 2013. u filmu "Mačeta ubija", ali nisu se upoznali na snimanju nego tek kad je Mask zatražio od reditelja da ih spoji, navodno zato što voli da sreće "zanimljive ljude", no drugi kažu da mu je odmah zapela za oko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Kao par trajali su oko godinu dana, punili su naslovne stranice jer su često viđani zajedno u javnosti. Iako nisu uspeli kao par, ostali su u dobrim odnosima. NJihovom odnosu presudili su prepuni rasporedi te si oboje izjavili da nije bio pravi trenutak za vezu ni za jedno ni za drugo.

Godine 2018. u njegov je život ušla je Grajms, ali ni ta priča nije potrajala