Supruga Gordana Šaulić ne miri se sa gubitkom, a sada je progovorila o životu sa pokojnim pevačem i teškom periodu nakon njegove smrti.

Foto: Igor Marinković

 

- Zbog Šabanove popularnostnaš život je oduvek bio transparentan, čak i više nego što smo mi to hteli, kod nas nema nikakvih tajni, naša porodica je to što jeste, četverac bez kormilara ali mi idemo dalje - rekla je Goca, a zatim otkrila da joj se Šaban javlja u snovima.

Foto: ATA images

 

- Često sanjam svog pokojnog supruga Šabana, ali to su sada neke intimne stvari koje ne bih volela da delim sa javnošću. Svako ko je nekoga izgubio ima tako neku noć kad mu se pojave svi ti ljudi koji su obeležili njegov život a Šaban i ja smo bili 40 godina zajedno i to je potpuno normalno - rekla je ona, pa istakla koliko žali zbog toga što pevač nije stigo da upozna praunuku.

Foto: ATA images

 

- Naš unuk Luka je dobio ćerku, žao mi je što Šaban nije dočekao da vidi svoju praunuku , ali kao da jeste jer ja je volim i za njega i za mene . Ona je jedna preslatka devojčica, liči i na mamu i na tatu, uskoro puni godinu dana i jako smo srećni zbog toga. Inače ona nije zahtevna, skoro je prohodala i pre nekoliko dana su stigli u Srbiju jer žive u Holandiji gde Luka igra fudbal. Radosti neke u životu idu, jer posle tuge dolazi nešto lepo - zaključila je Goca.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".