Супруга Гордана Шаулић не мири се са губитком, а сада је проговорила о животу са покојним певачем и тешком периоду након његове смрти.

Фото: Игор Маринковић

 

- Због Шабанове популарностнаш живот је одувек био транспарентан, чак и више него што смо ми то хтели, код нас нема никаквих тајни, наша породица је то што јесте, четверац без кормилара али ми идемо даље - рекла је Гоца, а затим открила да јој се Шабан јавља у сновима.

Фото: АТА имагес

 

- Често сањам свог покојног супруга Шабана, али то су сада неке интимне ствари које не бих волела да делим са јавношћу. Свако ко је некога изгубио има тако неку ноћ кад му се појаве сви ти људи који су обележили његов живот а Шабан и ја смо били 40 година заједно и то је потпуно нормално - рекла је она, па истакла колико жали због тога што певач није стиго да упозна праунуку.

Фото: АТА имагес

 

- Наш унук Лука је добио ћерку, жао ми је што Шабан није дочекао да види своју праунуку , али као да јесте јер ја је волим и за њега и за мене . Она је једна преслатка девојчица, личи и на маму и на тату, ускоро пуни годину дана и јако смо срећни због тога. Иначе она није захтевна, скоро је проходала и пре неколико дана су стигли у Србију јер живе у Холандији где Лука игра фудбал. Радости неке у животу иду, јер после туге долази нешто лепо - закључила је Гоца.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".