Incident se dogodio u 85. minuta omladinske lige zone Beograda, kada je privedeni muškarac uleteo na teren i naneo teške telesne povrede igraču Siti sport kluba, kome je polomljen nos i napukla arkada.

- Ipak, pred sam kraj meča krenulo je koškanje jednog od igrača Siti sport kluba i golmana BSK Batajnice - navodi izvor. - Oni su se verbalno sukobili, jer je golman zadržavao vreme, iako je rezultat bio 3:1 za njegovu ekipu. To je iznerviralo igrača protivničkog tima, koji mu je dobacio par reči, a malo su se i pogurali. Inače, napadač Mladen R. je brat igrača Siti sport kluba. Videvši da se koškaju, on je odjednom uleteo na teren i desnom rukom snažno udario A.B, koji je od siline udarca odmah pao na travu. Zatim je zahuktali mladić nastavio da ga udara, dok nisu priskočili ostali igrači sa klupe i razdvojili ih.

Izvor za Novosti ističe da su svedoci ovog događanja rekli kako je bilo i fizičkog naguravanja između dva igrača, međutim, to i dalje nije zvanično potvrđeno.

- Loša organizacija meča i nedostatak obezbeđenja najviše su doprineli ovom događaju. Prisutni su odmah pozvali patrolu policije, koja je došla za svega par minuta i verovatno sprečila eskalaciju sukoba. Tada je napadač već pobegao, ali su organi reda “pritisli” njegove prijatelje i brzo saznali ko je i gde živi. Kada su otisli da obiđu stan, tu ga nisu našli, pa su drugovima rekli da mu jave da imaju sve podatke i da se preda što pre da ga ne bi jurili po Borči. Tako je i uradio, sam se pojavio u policijskoj stanici. I napadač je zadobio povredu desne šake. Kada su ga policajci pitali šta je to uradio, samo je rekao da ni sam ne zna šta mu je bilo.

Napadaču je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela nanošenja teških telesni povreda.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".